Ingredients:
2 alls tallats finets
3 cebes tallades a quadros
1 manat de bledes, netes, tallades i centrifugades per treure’ls tota l’aigua
2 cullerades de puré de tomàtiga natural
1 tira d’alga wakame tallada
Pinyons
Panses
Sal
Oli d’oliva
Alfàbrega seca
Salsa de soja
Concentrat de poma (per pintar els rubiols al final de la cocció)
Per a la pasta:
500g de farina integral d’espelta o blat
100ml d’oli d’oliva
210ml d’aigua
Un poc de sal
Un poc de llevat
Preparació de la massa:
Mesclarem tots els ingredients, ho ben pastarem i deixarem tovar mentre feim el “fondo” de les verdures.
Preparació de les verdures:
Dins una paella grossa courem amb un poc d’oli l’all. A continuació i afegirem la ceba i la courem amb un poc de sal uns 10 a 15 minuts. Hi afegirem les bledes, la tomàtiga, l’afàbrega i les panses. Ho courem, destapat, uns 20 minuts més fins que les verdures estiguin ben cuites.
Ho deixarem refredar un poc i hi posarem un poc de salsa de soja al gust.
Farem els rubiols.
Han de coure al forn calent uns 20 a 25 minuts a 180º
Quan els treguem del forn els podem pintar amb una mescla de concentrat de poma i oli d’oliva a parts iguals.(1 cullerada sopera de cada).
Aquests rubiols ténen molta fibra, pocas calories i son boníssimns!!!(en surten uns 22)
No hay comentarios:
Publicar un comentario