domingo, 28 de febrero de 2016



Pastís de llenties vermelles










Ingredients per 4-5 persones

250g de llenties vermelles pelades
500g de ceba tallada a quadros
1 cullerada sopera de kuzu
2-3 cullerades soperes d'oli d'oliva
sal


Preparació:

Posarem en remull les llenties 12 hores. Les escurrirem i les posarem dins un pot amb el kuzu i un poc d'aigua nova. Ho passarem tot junt per la batedora i  la reservarem.

Dins una paella posarem a coure la ceba amb oli i sal, la deixarem que cogui destapada uns 15 minuts, fins que no tengui gas, després la taparem i deixarem que cogui uns 20 minuts més fins que estigui ben cuita. Ho mesclarem amb les llenties i el kuzu i ho posarem a coure al forn 20-25 minuts.

Aquest plat, quan està cuit sembla truita de patates, queda deliciós i és molt fàcil de preparar, serviu-lo amb una ensalada.

La recepta és de na Raquel Magen 

No hay comentarios:

Publicar un comentario