domingo, 1 de mayo de 2016

Pa fermentat de gra de trigo sarraceno sense llevat ni gluten












Ingredients:

200g de gra de trigo sarraceno
50g de pipes de girasol crues
un poc de sal
1 cullerada sopera de sucre de coco (opcional)
100ml. d'aigua mineral

Preparació:

Rentarem bé el gra i les pipes i ho deixarem en remull de 4 a 8 hores. A continuació ho escorrerem i ho picarem.  A la pasta hi posarem l'aigua, la sal i la sucre. Ho deixarem fermentar de 24 a 32 hores.
Jo de tant en tant ho remen un poc per ajudar a formar més aire.

Escalfarem el forn  a 220º i quan estigui calent courem el pa 45 minuts. La massa l'haurem posada dins un motlle amb paper de forn perquè no s'aferri,

L'autora de la recepta és del blog Gren Sandra, ella diu: que no emprem mai res metàl·lic ni per posar en remull ni per remanar-lo, l'hem de deixar fermentar en un lloc el més càlid possible.

És molt fàcil de fer i molt bo de gust!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario