Arròs amb verdures, algues i sèpia
Ingredients:
200g d’arròs
integral de gra llarg
1 sèpia neta i
trocejada
50g d’algues
espagueti de mar
1 gra d’all tallat finet
½ pebre verd tallat
a quadros petits
1 tomàtiga madura
ratllada
1 ceba tallada a
quadrets
2 xitaque
6 xampinyons
tallats fins
½ col romescu
tallada a floretes
1 pastanaga
tallada a quadrets
1 pebre vermell
torrat i pelat
100g de mongeta
verda tallada
julivert picat
Cúrcuma
Oli d’oliva
Salsa de soja
Fumet de peix:
1 ceba
1 tomàtiga
Julivert
Cap i espines de
peix
½ culleradeta de
vinagre de poma
Preparació:
Posarem tots els
ingredients del fumet dins una olla amb aigua i ho courem uns 20 minuts.
Cocció de l’arròs
Dins una olla posarem 400 ml de fumet a bullir
amb sal i cúrcuma, quant bulli i afegirem l’arròs que ahurem fet net. Deixarem
que cogui uns 40 minuts al mínim i tapat.
Cocció de les algues
Deixarem en remull
les algues 20 minuts, a continuación, les posarem a coure amb un poc
d’aigua nova uns 20 minuts, al final hi afegirem un
poc de salsa de soja.
Preparació de les verdures i la sèpia
Sofregirem uns minuts l’all, a
continuació hi posarem la ceba i la courem uns 10 minuts, seguidament la tomàtiga.
Quant el sofregit estigui cuit hi posarem les verdures i la sèpia i ho courem
uns 15 minuts.
Finalment mesclarem
les verdures, l’arròs i les algues; ho servirem amb julivert picat.
Ho acompanyarem amb una
ensalada!!!
Bon profit!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario